OVER FAMILY Bovenkarspel

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Bovenkarspel

Blijf gezellig eten of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bianca en Calvin zijn de eigenaren van Family Bovenkarspel en bekenden in deze gezellige omgeving. Met een sfeervol eethuis en een ruim terras voor de deur hebben zij een prachtige Family die zeker het bezoeken waard is. Family Bovenkarspel is een gezellige en fijne plek waar voor iedereen de deur openstaat. Je vindt ons aan de rand van het winkelcentrum en voor de deur kan je altijd gratis parkeren, lekker toegankelijk toch?  

Bij Family Bovenkarspel genieten ouderen van een kopje koffie met wat lekkers, komen jongeren even een snack of frietje afhalen en genieten gezinnen met elkaar van heerlijk eten. Kortom, Family Bovenkarspel is er voor iedereen en hier kan je samen genieten.  

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Bianca: “Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een Family premium burger van 100% rundvlees van 150 gram met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een maaltijdsalade. Wij maken het graag voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack. Bij ons ben je aan het juiste adres. Sluit je maaltijd af met één van onze verdraaid lekkere ijsjes, we hebben verrassende sundae specials in huis.

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“De absolute aanrader, welke je echt eens geproefd moet hebben zijn onze Family's Favorieten premium burgers. Deze zijn populair in Bovenkarspel en omstreken."

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Bovenkarspel staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion